2 Eylül 2015 Çarşamba

KİTAP YORUMU: AŞK BİR MASALMIŞ - CINDI MADSEN

Kitap Adı: AŞK BİR MASALMIŞ
Yazar: Cindi MADSEN
Tür: Romantik
Yayıncı: Novella Yayınları
Çevirmen: Güneş DEMİREL
Sayfa: 448

  Bütün aşk masallarının başlangıcı güzeldir.
   Peki ya sonrası?

  Darby yirmili yaşlarının sonuna gelene dek gerçek aşka olan inancını yitirmeden beyaz atlı prensini aramış ve sonunda, onu bulmanın imkânsızlığını kabul etmiş genç ve güzel bir içmimardır. Hayatı boyunca yaşadığı ilişkilerden aldığı dersleri bir deftere not alan genç kadın, daha önce yaptığı hataları tekrarlamamaya adeta yeminlidir. Tam da aşka ve sevgiye olan inancını sorguladığı bir dönemde karşısına çıkan Jake’in etkileyici yaklaşımına rağmen
kalbini ona kaptırmamakta kararlıdır. Genç adamın ise ondan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur ve Darby’nin aşka dair fikirlerini değiştirmeyi kafasına koymuştur. Fakat bu, sandığı kadar kolay olmayacaktır.

  “Mutlu sonlara inanmayanlardansanız sizi yanıltması için bu modern zaman masalına bir şans verin.”
Romantic Times

  “Çekici, sevimli ve samimi bir itiraf romanı.”
Booklist

  “Romantik-komedi türünde oldukça esprili bir dille yazılmış, keyifle okunmayı garanti eden bir roman.”
The New York Times


  “Aşk Bir Masalmış!!! Derken için, yetişkinlere adanmış bir peri masalı diyebiliriz.”
Amazon

 Darby yaşadığı tüm ilişkiler sonucunda aşk olan inancını yitirmiş. Her biten ilişkinin ardından kendine kurallar koyduğu bir defter hazırlamış. Artık hayatına kimseyi sokmamakta kararlı olan Darby, karşısına çıkan Jake'e bir şans vermemeye kararlıdır.

  Jake ise bir şansı hak ettiğini düşünür ve pes etmeye pek niyetli değildir. Darby, Jake'in bu tutumu karşısında kararlılığını sürdürmekte zorlanır. 

  Cindi Madsen, Aşk Bir Masalmış kitabında Darby ve Jake arasında geçen diyalogları sade ve akıcı bir dille kaleme almış. Kitabın içinde masal kahramanları ile erkekleri kıyaslaması ayrı bir tat vermiş kitaba.

   Tam yaz aylarında okunacak sizi yormayacak türde bir kitap. Romantik komedi tadında kitap okumayı seviyorsanız okuyun mutlaka.  Tavsiye edilir. =)



PUANIM: 4/5


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarımızı Türkçe karakterler kullanarak yapalım.