8 Eylül 2015 Salı

KİTAP YORUMU: EY AŞK EVLİLİĞE HAZIR MISIN? - CINDI MADSEN


Kitap Adı: EY AŞK EVLİLİĞE HAZIR MISIN?
Yazar: Cindi MADSEN
Tür: Romantik
Yayıncı: Novella Yayınları
Çevirmen: Şebnem ÖZCAN
Sayfa: 368


   Dakota Halifax, mutluluğa giden yolda insanlara rehberlik eden ünlü ve başarılı bir düğün organizatörüdür. Kendi düğün töreni de şu ana kadar yapılanların en mükemmel örneklerinden biri olacaktı.Tabii nişanlısı Grant evlenmekten son anda vazgeçmeseydi.

Genç kadın yaşadığı hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışırken, yıllar sonra çocukluk arkadaşı Brendan’la yolları kesişir. Belki de aşk, karşısına Brendan’ı çıkararak ona yeniden göz kırpıyordur. Ancak nişanlısının tekrar ortaya çıkması kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

İkisi arasında tercih yapmak zorunda kalan Dakota yola kiminle devam etmeli dersiniz?

“Gerçek aşkın gidişatı hiçbir zaman pürüzsüz değildir.”
William Shakespeare

“Mizahi yönü kuvvetli, eğlenceli ve son derece romantik bir hikâye.”
Romantic Times

“Okurken kimi zaman Dakota’nın yerinde olmak istemezdim diyeceksiniz ama çoğu zaman da onun yerine geçmek isteyeceksiniz.”
Amazon

“Evliliğe ve aşka dair samimi ve bir o kadar gerçekçi bir roman okuyacağınızdan emin olun.”
Publishers Weekly



    Dakota Halifax düğün organizasyon işiyle ilgilenmektedir. Bu konu da oldukça iyidir ve bulunduğu bölgede ünlü olmuştur. Düğünü için en güzelini, en özelini isteyen gelinlerin ilk tercihidir Dakota. Bunca gelinin düğününü organize etmiş olan Dakota kendi düğününün de mükemmel olmasını ister. 


     Düğününü en ince ayrıntısına kadar planlamış ve o gün gelip çattığında en önemli etkenin eksik olduğunu
fark eder. Bu etken tam olarak DAMATTIR! Dakota düğününde bir başına kalır. Çok sevdiği nişanlısı düğüne gelmez. Bu durumla nasıl başa çıkacağını bilemez. Çok zor günler geçirir.


    Bir düğün organizatörünün başına gelebilecek en kötü şey düğününü gerçekleştirememektir. Tüm cesaretini toplayıp eski nişanlısının evine eşyalarını toplamak için gider. Hiç beklemediği bir şekilde eski nişanlısı onu sevdiğini ve bir şans daha vermesini ister.


   Kafası bu derece karışıkken bir de çocukluk aşkı olan Brendan çıkagelir. Kafası yeterince karışık değilmiş gibi iki erkek arasında kalır. Ya onu nikah masasında bırakmış olan eski nişanlısına bir şans daha verecek ya da Brendan ile yeni bir aşk yaşayacak.

    Yazarın ikinci kitabı olan Ey Aşk Evliliğe Hazır Mısın? gayet akıcı ve keyifli. Yazın plajda güneşlenirken alın bu kitabı okuyun çünkü tam yaz kitabı. Yazarın kalemi güzel akıcı sıkılmadan kitabın sonuna geleceksiniz.


   Cindi Madsen ile bir sene önce tatil için Bursa'ya gideceğim zaman yanımda kitap taşımak yerine Bursa'dan bir kitap alırım düşüncesiyle gittiğim D&R da tanıştım. Onlarca kitabın arasından bana göz kırpmıştı. Başka kitaplara baksam da dönüp dolaşıp Cindi Madsen aldım. İyi ki de almışım. Sizlere de tavsiyemdir.


PUANIM: 4/5

1 yorum:

  1. Okumadim ama yorumlara baktigimda guzel bir kitaba benziyo :)

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarımızı Türkçe karakterler kullanarak yapalım.