3 Eylül 2015 Perşembe

KİTAP YORUMU: HAYATI BÜTÜN KALBİNLE SEV - BETH HARBISON



Kitap Adı: HAYATI BÜTÜN KALBİNLE SEV
Yazar: Beth HARBISON
Tür: Romantik
Yayıncı: Yakamoz Yayınları
Çevirmen: Emrah SARAÇOĞLU
Sayfa: 408

   Gemma’ya göre, artık birileriyle buluşma günleri sona ermişti. Hatta artık başkalarının ilişkilerine destek sağlıyor ve bunu sorun etmiyordu. Otuz yedi yaşında, kendi işinin başında bir kadındı ve hayatıyla gayet mutlu, huzurluydu. Zaten iş hayatındaki yoğunluk onu yeterince meşgul ediyordu.

Düzgün ve pürüzsüz gittiğini düşündüğü hayatında ansızın bir değişiklik yapınca geçmişiyle yüzleşen Gemma, hayatına hiç ummadığı bir yoldan devam etmek zorunda kalıyor. Bazen hayatta ihtiyacın olan şey birazcık umut, bolca cesaret ve evet, biraz da sevgi!


   Gemma, evlere gidip yemek pişiren bir aşçı. Neredeyse haftanın her günü doludur. Aşk hayatını askıya almış olan Gemma, hayatını bu derece değişebileceğini tahmin edememiştir.
   
Bara gittiği bir gün tek gecelik ilişki yaşar. Adamın ne numarasını ne ismini biliyordur. Bir gün markette karşılaşırlar adam telefonla konuşuyordur aceleyle numarasını verir fakat Emma numarayı ıslatmışır. Adamla aralarında hiç bir bağ kalmayınca konuyu kapatır.

  Hayat numarasını kaybettiği adamı çok farklı bir şekilde karşısına çıkarır. Yaşamı alt üst olur. Önemli kararlar vermek zorunda kalır. 

   Amerikan dizileri tadında bir kitap. Akıcı bir dili  var. Sizi yormadan kitabın sonuna kadar okutuyor. Biraz isim kargaşası yaşadım kitabı okurken. Bunun dışında keyifli bir kitaptı.



PUANIM: 3/5





1 yorum:

  1. ''Aşk sandığın kadar değil yandığın kadardır'' çok güzel bir kitap okuma fırsatım oldu

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarımızı Türkçe karakterler kullanarak yapalım.