6 Eylül 2015 Pazar

KİTAP YORUMU: SEN - SELVİ ATICI


Kitap Adı: SEN
Yazar: Selvi ATICI
Tür: Romantik
Yayıncı: Müptela Yayınları
Sayfa: 424


     Kardeşinin intikamını almak için çıktığın yolda aşkla karşılaşırsan… Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, bilirsiniz. Üste
lik bahsi geçen bir kadın ise, asla! Dövüş sanatları uzmanı olan Süheyla, kardeşinin intikamını almak için çıktığı yolculukta kalbini tam bir baş belasına kaptırdı. Ruhu intikam ateşiyle yanıp tutuşurken kalbi aşk ateşiyle kavruldu… Süheyla’nın adı, ‘iyi huylu, sakin’ anlamına gelir ancak aldanmayın, yol boyunca elinde muştasıyla aşk ve intikam duygularıyla örülmüş ince bir ip üzerinde ustalıkla yürüyecek gerçek bir kahramandır aslında. O zeki, yumrukları kadar dili de sert bir kadındır. Romanda Demir’le de tanışacaksınız. Aşkın muhatabıdır kendisi. Süheyla’nın intikam mücadelesinde en büyük yardımcısı olacaktır.

    Süheyla, dövüş sanatları uzmanıdır ve dövüş kulübü vardır. Erkek arkadaşıyla inişli çıkışlı bir beraberliği, annesi ve kardeşiyle yaşamaktadır. Bir gün eve geldiğinde kardeşinin bir not bırakarak intihar ettiğini görür. Kardeşinin ettiğine inanmayan Süheyla, bu işin peşini bırakmaz. Kardeşinin bilgisayarında bazı konuşma geçmişlerine rastlayınca İstanbul'a gitme kararı alır. Bu uğurda her şeyi yapabilir.


    İstanbul'a geldikten sonra annesinin eski arkadaşının moda evinde yanında çalışmaya başlar. Gündüz işe gidip gece kardeşinin katillerini arar.
Çalıştığı moda evine gelen Demir'in o günden sonra sürekli hayatında olacağını bilemezdi tabi. Üstelik ilk görüşte sinir olmuştu!

   
     Demir, Süheyla'nın kardeşine ne olduğunu bulabilmek için girmek istediği mekanlara giriş sağlayabileceği bir kart görür. Bu karta ulaşmak için Demir'in cüzdanını karıştırırken yakalanır. Demir bu durumu kullanır ve Süheyla'nın hayatına girmiş olur.


      Selvi Atıcı'nın okuduğum ikinci kitabı "SEN". Demir ve Süheyla ikilisinin yaşadıklarını kaleme almış bu defa. İlk kitabı efsaneydi! Bu kitabını da sevdim ama Demir favorimdi. Bir ablanın kardeşi uğruna canını feda edebileceğinin kanıtı bu kitap. Kardeş sevgisinin büyüklüğü gösterilmiş.

   
    Her zaman olduğu gibi aşk insanı hedefinden şaşırtıp, yaptığı işleri sorgulatıyor. Vıcık vıcık aşk hikayelerinden ziyade inişli çıkışlı, didişmeli aşkları daha çok seviyorum. Bu kitapta da tam olarak bu var. 


   Selvi Atıcı ile yeğenim sayesinde tanıştım. Kimliksiz kitabını çok anlatınca merakıma yenik düşüp almıştım. İyi ki de almışım. Sen kitabı çıkacağı zaman heyecanla bekleyip çıkınca soluğu kitapçı da aldım. Ne yazsa okunur dediğimiz yazarlar var ya Selvi Atıcı da onlardan birisi. Okuyun mutlaka.



PUANIM: 5/5

4 yorum:

  1. cok keyifle okumustum Sü ve Demir muhteşemdi ikisi de beni kendine hayran bıraktı hele Demir'in sözleri ve tabiki Sü'nün cevapları :)

    YanıtlaSil
  2. Kitabı daha yeni okuyorum şuan kitabın yarısındayım.Okuduğum kadarıyla kitap güzel fakat kitabın içinde harf eksikleri,yazim hataları var.inşaallah kitabın sonrasında yazim hataları yoktur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap oldukça güzeldi fakat dediğin gibi yazım hatası çoktu. İlerde görmeye devam edeceksin mutlaka. Bu yayınevinin ciddi eksikliklerinden birisi farklı kitaplarda neler gördük malesef.

      Sil

Lütfen yorumlarımızı Türkçe karakterler kullanarak yapalım.